Suc de mere, conservat sau la sticlă, neîndulcit, cu acid ascorbic adăugat

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 0.1
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.006
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.039
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.022
Macronutrienți
Apă g 88.24
Aport caloric / Energic total kcal 46
Carbohidraţi (total) g 11.3
Fibre (total) g 0.2
Fructoză (inclusă în glucide) g 5.73
Glucide/Zaharuri (total) g 9.62
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 2.63
Zaharoză (inclusă în glucide) g 1.26
Lipide / Grăsimi (total) g 0.13
Proteine g 0.1
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.012
Fier mg 0.12
Fluor µg 39.1
Fosfor mg 7
Magneziu mg 5
Mangan mg 0.074
Potasiu mg 101
Seleniu µg 0.1
Sodiu mg 4
Zinc mg 0.02
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 16
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 1.8
Vitamina A, IU IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.021
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.01
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.017
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.073
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.049
Vitamina B6 mg 0.018
Vitamina C mg 38.5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”