Suc de portocale, proaspăt

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 fruct 86
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.075
Acid glutamic g 0.033
Alanină g 0.015
Arginină g 0.047
Histidină g 0.003
Cistină g 0.005
Valină g 0.011
Prolină g 0.044
Serină g 0.013
Fenilalanină g 0.009
Glicină g 0.009
Triptofan g 0.002
Treonină g 0.008
Izoleucină g 0.008
Leucină g 0.013
Lizină g 0.009
Metionină g 0.003
Tirozină g 0.004
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.036
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.04
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.024
Macronutrienți
Apă g 88.3
Aport caloric / Energic total kcal 45
Carbohidraţi (total) g 10.4
Fibre (total) g 0.2
Glucide/Zaharuri (total) g 8.4
Lipide / Grăsimi (total) g 0.2
Proteine g 0.7
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.044
Fier mg 0.2
Fosfor mg 17
Magneziu mg 11
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 200
Seleniu µg 0.1
Sodiu mg 1
Zinc mg 0.05
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 6
Beta caroten µg 33
Beta Cryptoxanthina µg 169
Luteină + zeaxantină µg 115
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 6.2
Vitamina A, IU IU 200
Vitamina A, RAE µg 10
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.09
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.04
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.03
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.4
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.19
Vitamina B6 mg 0.04
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.1
Vitamina C mg 50
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 30

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”