Suc de roşii şi legume, cu conţinut redus de sodiu

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.016
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.042
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.014
Macronutrienți
Apă g 93.5
Aport caloric / Energic total kcal 22
Carbohidraţi (total) g 4.59
Fibre (total) g 0.8
Glucide/Zaharuri (total) g 3.8
Lipide / Grăsimi (total) g 0.1
Proteine g 0.6
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.2
Fier mg 0.42
Fosfor mg 17
Magneziu mg 11
Potasiu mg 193
Seleniu µg 0.5
Sodiu mg 70
Zinc mg 0.2
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 210
Beta caroten µg 830
Licopen µg 9660
Luteină + zeaxantină µg 80
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 7.2
Vitamina A, IU IU 1558
Vitamina A, RAE µg 78
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.04
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.32
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.03
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.73
Vitamina B6 mg 0.14
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 5.3
Vitamina C mg 27.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 21

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”