Suc de struguri, conservat sau la sticlă, neîndulcit, cu acid ascorbic adaugat

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 0.2
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.003
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.022
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.025
Macronutrienți
Apă g 84.51
Aport caloric / Energic total kcal 60
Carbohidraţi (total) g 14.77
Fibre (total) g 0.2
Fructoză (inclusă în glucide) g 7.36
Glucide/Zaharuri (total) g 14.2
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 6.81
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.04
Lipide / Grăsimi (total) g 0.13
Proteine g 0.37
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.018
Fier mg 0.25
Fluor µg 138
Fosfor mg 14
Magneziu mg 10
Mangan mg 0.239
Potasiu mg 104
Sodiu mg 5
Zinc mg 0.07
Fitonutrienți
Beta caroten µg 5
Luteină + zeaxantină µg 57
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 3.2
Vitamina A, IU IU 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.017
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.015
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.133
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.048
Vitamina B6 mg 0.032
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.4
Vitamina C mg 25

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”