Şuncă presată la Oscar Mayer, cu şuncă şi caşcaval

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.336
Acid glutamic g 3.009
Alanină g 0.751
Arginină g 0.919
Histidină g 0.673
Cistină g 0.168
Valină g 0.96
Prolină g 1.167
Serină g 0.754
Fenilalanină g 0.757
Glicină g 0.632
Triptofan g 0.226
Treonină g 0.673
Izoleucină g 0.783
Leucină g 1.418
Lizină g 1.593
Metionină g 0.44
Tirozină g 0.732
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.278
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.798
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.561
Colesterol mg 62
Macronutrienți
Apă g 60.5
Aport caloric / Energic total kcal 234
Carbohidraţi (total) g 3.75
Glucide/Zaharuri (total) g 3.3
Lipide / Grăsimi (total) g 18.2
Proteine g 13.85
Minerale
Calciu mg 67
Cupru mg 0.12
Fier mg 0.86
Fosfor mg 270
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.018
Potasiu mg 265
Sodiu mg 1167
Zinc mg 1.81
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 1.1
Vitamina D IU 42
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.58
Vitamina B12 µg 0.76
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.19
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.48
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.44
Vitamina B6 mg 0.25
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”