Supă bisque cu tomate, la conservă, preparată cu lapte

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.201
Acid glutamic g 0.646
Alanină g 0.081
Arginină g 0.084
Histidină g 0.061
Cistină g 0.024
Valină g 0.142
Prolină g 0.211
Serină g 0.123
Fenilalanină g 0.108
Glicină g 0.055
Triptofan g 0.032
Treonină g 0.099
Izoleucină g 0.128
Leucină g 0.207
Lizină g 0.163
Metionină g 0.052
Tirozină g 0.101
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.75
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.49
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.25
Colesterol mg 9
Macronutrienți
Apă g 81.51
Aport caloric / Energic total kcal 79
Carbohidraţi (total) g 11.73
Fibre (total) g 0.2
Lipide / Grăsimi (total) g 2.63
Proteine g 2.51
Minerale
Calciu mg 74
Cupru mg 0.056
Fier mg 0.35
Fosfor mg 69
Magneziu mg 10
Mangan mg 0.103
Potasiu mg 241
Sodiu mg 442
Zinc mg 0.25
Vitamine
Retinol µg 9
Vitamina A, IU IU 350
Vitamina A, RAE µg 25
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.045
Vitamina B12 µg 0.17
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.107
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.499
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.2
Vitamina B6 mg 0.056
Vitamina C mg 2.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”