Supă, carne de vită cu taieţei, la conservă, condensată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.282
Acid glutamic g 1.063
Alanină g 0.177
Arginină g 0.158
Histidină g 0.089
Cistină g 0.046
Valină g 0.166
Prolină g 0.248
Serină g 0.138
Fenilalanină g 0.155
Glicină g 0.18
Triptofan g 0.037
Treonină g 0.123
Izoleucină g 0.149
Leucină g 0.251
Lizină g 0.209
Metionină g 0.072
Tirozină g 0.1
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.99
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.39
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.91
Colesterol mg 4
Macronutrienți
Apă g 84.42
Aport caloric / Energic total kcal 67
Carbohidraţi (total) g 7.16
Fibre (total) g 0.6
Glucide/Zaharuri (total) g 2.06
Lipide / Grăsimi (total) g 2.46
Proteine g 3.85
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.11
Fier mg 0.88
Fosfor mg 37
Magneziu mg 5
Mangan mg 0.218
Potasiu mg 79
Seleniu µg 5.9
Sodiu mg 653
Zinc mg 1.23
Fitonutrienți
Beta caroten µg 120
Licopen µg 8507
Luteină + zeaxantină µg 4
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 14
Retinol µg 1
Vitamina A, IU IU 202
Vitamina A, RAE µg 11
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.055
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1
Vitamina B12 µg 0.16
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.047
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.849
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.16
Vitamina B6 mg 0.03
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina C mg 0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 23

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”