Supă cremă de cartofi, la conservă, preparată cu lapte

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.226
Acid glutamic g 0.507
Alanină g 0.078
Arginină g 0.089
Histidină g 0.06
Cistină g 0.026
Valină g 0.146
Prolină g 0.21
Serină g 0.122
Fenilalanină g 0.112
Glicină g 0.056
Triptofan g 0.033
Treonină g 0.098
Izoleucină g 0.129
Leucină g 0.207
Lizină g 0.162
Metionină g 0.053
Tirozină g 0.103
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.7
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.23
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.52
Colesterol mg 9
Macronutrienți
Apă g 86.67
Aport caloric / Energic total kcal 60
Carbohidraţi (total) g 6.92
Fibre (total) g 0.2
Lipide / Grăsimi (total) g 2.6
Proteine g 2.33
Minerale
Calciu mg 67
Cupru mg 0.106
Fier mg 0.22
Fosfor mg 65
Magneziu mg 7
Mangan mg 0.153
Potasiu mg 130
Sodiu mg 230
Zinc mg 0.27
Vitamine
Vitamina A, IU IU 179
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.033
Vitamina B12 µg 0.2
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.095
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.259
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.68
Vitamina B6 mg 0.036
Vitamina C mg 0.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”