Supă cremă de ciuperci, la conservă, condensată, cu cantitate redusă de sodiu

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.44
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.56
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.53
Colesterol mg 3
Macronutrienți
Apă g 87.26
Aport caloric / Energic total kcal 52
Carbohidraţi (total) g 8.1
Fibre (total) g 0.6
Glucide/Zaharuri (total) g 2.13
Lipide / Grăsimi (total) g 1.69
Proteine g 1.21
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.22
Fier mg 0.48
Fosfor mg 51
Magneziu mg 5
Mangan mg 0.059
Potasiu mg 374
Seleniu µg 1.8
Sodiu mg 383
Zinc mg 0.36
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 9.7
Retinol µg 2
Vitamina A, IU IU 8
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.042
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.16
Vitamina B12 µg 0.02
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.192
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.17
Vitamina B6 mg 0.04
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”