Supă cremă de ciuperci, la conservă, preparată cu o cantitate egală de apă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.597
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.42
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.472
Macronutrienți
Apă g 92.46
Aport caloric / Energic total kcal 39
Carbohidraţi (total) g 3.33
Fibre (total) g 0.3
Glucide/Zaharuri (total) g 0.2
Lipide / Grăsimi (total) g 2.59
Proteine g 0.66
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.016
Fier mg 0.09
Fosfor mg 12
Magneziu mg 2
Mangan mg 0.018
Potasiu mg 31
Seleniu µg 1.4
Sodiu mg 340
Zinc mg 0.06
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 2
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 4.7
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 1
Vitamina A, IU IU 4
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.006
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.24
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.008
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.169
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.072
Vitamina B6 mg 0.007
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 9.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”