Supă cremă de sparanghel, la conservă, preparată cu lapte

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.193
Acid glutamic g 0.576
Alanină g 0.093
Arginină g 0.093
Histidină g 0.064
Cistină g 0.027
Valină g 0.155
Prolină g 0.241
Serină g 0.131
Fenilalanină g 0.117
Glicină g 0.062
Triptofan g 0.034
Treonină g 0.105
Izoleucină g 0.137
Leucină g 0.225
Lizină g 0.174
Metionină g 0.058
Tirozină g 0.109
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.84
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.9
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.34
Colesterol mg 9
Macronutrienți
Apă g 86
Aport caloric / Energic total kcal 65
Carbohidraţi (total) g 6.61
Fibre (total) g 0.3
Lipide / Grăsimi (total) g 3.3
Proteine g 2.55
Minerale
Calciu mg 70
Cupru mg 0.056
Fier mg 0.35
Fosfor mg 62
Magneziu mg 8
Mangan mg 0.153
Potasiu mg 145
Sodiu mg 420
Zinc mg 0.37
Vitamine
Retinol µg 16
Vitamina A, IU IU 242
Vitamina A, RAE µg 25
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.041
Vitamina B12 µg 0.2
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.111
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.355
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.21
Vitamina B6 mg 0.026
Vitamina C mg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 12

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”