Supă cremă de ţelină, la conservă, preparată cu o cantitate egală de apă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.047
Acid glutamic g 0.157
Alanină g 0.025
Arginină g 0.024
Histidină g 0.016
Cistină g 0.008
Valină g 0.037
Prolină g 0.057
Serină g 0.031
Fenilalanină g 0.032
Glicină g 0.021
Triptofan g 0.008
Treonină g 0.024
Izoleucină g 0.032
Leucină g 0.051
Lizină g 0.03
Metionină g 0.012
Tirozină g 0.022
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.53
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.03
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.58
Colesterol mg 6
Macronutrienți
Apă g 92.27
Aport caloric / Energic total kcal 37
Carbohidraţi (total) g 3.62
Fibre (total) g 0.3
Lipide / Grăsimi (total) g 2.29
Proteine g 0.68
Minerale
Calciu mg 16
Cupru mg 0.058
Fier mg 0.26
Fosfor mg 15
Magneziu mg 3
Mangan mg 0.103
Potasiu mg 50
Seleniu µg 0.9
Sodiu mg 254
Zinc mg 0.06
Vitamine
Vitamina A, IU IU 126
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.012
Vitamina B12 µg 0.1
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.02
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.136
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.46
Vitamina B6 mg 0.005
Vitamina C mg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”