Supă cu cuburi de carne de vită, la conservă, gata preparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.479
Acid glutamic g 0.875
Alanină g 0.302
Arginină g 0.254
Histidină g 0.115
Cistină g 0.051
Valină g 0.265
Prolină g 0.224
Serină g 0.17
Fenilalanină g 0.201
Glicină g 0.285
Triptofan g 0.047
Treonină g 0.194
Izoleucină g 0.247
Leucină g 0.374
Lizină g 0.387
Metionină g 0.103
Tirozină g 0.147
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.465
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.047
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.554
Colesterol mg 6
Macronutrienți
Apă g 83.34
Aport caloric / Energic total kcal 66
Carbohidraţi (total) g 10.08
Fibre (total) g 0.6
Glucide/Zaharuri (total) g 0.67
Lipide / Grăsimi (total) g 1.11
Proteine g 3.97
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.1
Fier mg 0.97
Fosfor mg 50
Magneziu mg 2
Mangan mg 0.1
Potasiu mg 140
Seleniu µg 2.5
Sodiu mg 338
Zinc mg 1.1
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 234
Beta caroten µg 536
Licopen µg 1325
Luteină + zeaxantină µg 36
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 10.2
Vitamina A, IU IU 1088
Vitamina A, RAE µg 54
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.024
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.28
Vitamina B12 µg 0.26
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.063
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.127
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.18
Vitamina B6 mg 0.055
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3.1
Vitamina C mg 2.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”