Supă de brânză, la conservă, preparată cu lapte

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.274
Acid glutamic g 1.002
Alanină g 0.125
Arginină g 0.123
Histidină g 0.102
Cistină g 0.033
Valină g 0.259
Prolină g 0.383
Serină g 0.187
Fenilalanină g 0.189
Glicină g 0.081
Triptofan g 0.051
Treonină g 0.148
Izoleucină g 0.226
Leucină g 0.361
Lizină g 0.279
Metionină g 0.087
Tirozină g 0.177
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.63
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.18
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.63
Colesterol mg 19
Macronutrienți
Apă g 82.44
Aport caloric / Energic total kcal 92
Carbohidraţi (total) g 6.47
Fibre (total) g 0.4
Lipide / Grăsimi (total) g 5.8
Proteine g 3.77
Minerale
Calciu mg 115
Cupru mg 0.056
Fier mg 0.32
Fosfor mg 100
Magneziu mg 8
Mangan mg 0.103
Potasiu mg 136
Seleniu µg 2.8
Sodiu mg 406
Zinc mg 0.27
Vitamine
Retinol µg 142
Vitamina A, IU IU 495
Vitamina A, RAE µg 143
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.025
Vitamina B12 µg 0.17
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.133
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.2
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.19
Vitamina B6 mg 0.031
Vitamina C mg 0.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”