Supă de brânză, la conservă, preparată cu o cantitate egală de apă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.154
Acid glutamic g 0.676
Alanină g 0.071
Arginină g 0.066
Histidină g 0.059
Cistină g 0.018
Valină g 0.154
Prolină g 0.231
Serină g 0.101
Fenilalanină g 0.113
Glicină g 0.047
Triptofan g 0.029
Treonină g 0.077
Izoleucină g 0.13
Leucină g 0.207
Lizină g 0.154
Metionină g 0.047
Tirozină g 0.101
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.2
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.12
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.7
Colesterol mg 12
Macronutrienți
Apă g 88.12
Aport caloric / Energic total kcal 63
Carbohidraţi (total) g 4.26
Fibre (total) g 0.4
Lipide / Grăsimi (total) g 4.24
Proteine g 2.19
Minerale
Calciu mg 57
Cupru mg 0.052
Fier mg 0.3
Fosfor mg 55
Magneziu mg 2
Mangan mg 0.104
Potasiu mg 62
Seleniu µg 1.8
Sodiu mg 388
Zinc mg 0.26
Vitamine
Retinol µg 117
Vitamina A, IU IU 440
Vitamina A, RAE µg 120
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.007
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.055
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.161
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.04
Vitamina B6 mg 0.01
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”