Supă de carne de vită cu legume, la plic, preparat cu apă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.18
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.02
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.22
Macronutrienți
Apă g 94.2
Aport caloric / Energic total kcal 21
Carbohidraţi (total) g 3.17
Fibre (total) g 0.3
Glucide/Zaharuri (total) g 0.36
Lipide / Grăsimi (total) g 0.44
Proteine g 1.16
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.035
Fier mg 0.21
Fosfor mg 14
Magneziu mg 5
Mangan mg 0.03
Potasiu mg 72
Seleniu µg 0.7
Sodiu mg 312
Zinc mg 0.11
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 18
Beta caroten µg 47
Beta Cryptoxanthina µg 1
Licopen µg 139
Luteină + zeaxantină µg 8
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 3.6
Vitamina A, IU IU 94
Vitamina A, RAE µg 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.064
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.08
Vitamina B12 µg 0.03
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.081
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.73
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.058
Vitamina B6 mg 0.044
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.5
Vitamina C mg 0.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”