Supă de ciuperci cu carne de vită stoc, la conservă, preparată cu o cantitate egală de apă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.58
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.32
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.64
Colesterol mg 3
Macronutrienți
Apă g 92.08
Aport caloric / Energic total kcal 35
Carbohidraţi (total) g 3.81
Fibre (total) g 0.3
Lipide / Grăsimi (total) g 1.65
Proteine g 1.29
Minerale
Calciu mg 4
Cupru mg 0.103
Fier mg 0.34
Fosfor mg 15
Magneziu mg 4
Mangan mg 0.154
Potasiu mg 65
Sodiu mg 397
Zinc mg 0.57
Vitamine
Vitamina A, IU IU 514
Vitamina A, RAE µg 26
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.014
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.039
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.494
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.1
Vitamina B6 mg 0.015
Vitamina C mg 0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”