Supă de curcan cu legume, la conservă, preparată cu o cantitate egală de apă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.108
Acid glutamic g 0.322
Alanină g 0.073
Arginină g 0.06
Histidină g 0.028
Cistină g 0.009
Valină g 0.056
Prolină g 0.073
Serină g 0.044
Fenilalanină g 0.047
Glicină g 0.08
Triptofan g 0.011
Treonină g 0.04
Izoleucină g 0.048
Leucină g 0.082
Lizină g 0.079
Metionină g 0.022
Tirozină g 0.034
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.55
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.28
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.37
Colesterol mg 1
Macronutrienți
Apă g 92.89
Aport caloric / Energic total kcal 30
Carbohidraţi (total) g 3.58
Fibre (total) g 0.2
Lipide / Grăsimi (total) g 1.26
Proteine g 1.28
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.051
Fier mg 0.32
Fosfor mg 17
Magneziu mg 2
Mangan mg 0.102
Potasiu mg 73
Sodiu mg 376
Zinc mg 0.25
Vitamine
Vitamina A, IU IU 1014
Vitamina A, RAE µg 51
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.012
Vitamina B12 µg 0.07
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.016
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.417
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.2
Vitamina B6 mg 0.02
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”