Supă de curcan, groasă, la conservă, gata preparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.424
Acid glutamic g 0.775
Alanină g 0.267
Arginină g 0.225
Histidină g 0.101
Cistină g 0.045
Valină g 0.234
Prolină g 0.198
Serină g 0.151
Fenilalanină g 0.177
Glicină g 0.252
Triptofan g 0.042
Treonină g 0.171
Izoleucină g 0.218
Leucină g 0.331
Lizină g 0.343
Metionină g 0.091
Tirozină g 0.13
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.75
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.46
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.52
Colesterol mg 4
Macronutrienți
Apă g 86.37
Aport caloric / Energic total kcal 57
Carbohidraţi (total) g 5.96
Lipide / Grăsimi (total) g 1.87
Proteine g 4.33
Minerale
Calciu mg 21
Cupru mg 0.1
Fier mg 0.81
Fosfor mg 44
Magneziu mg 10
Mangan mg 0.1
Potasiu mg 153
Sodiu mg 391
Zinc mg 0.9
Vitamine
Vitamina A, IU IU 3032
Vitamina A, RAE µg 152
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.015
Vitamina B12 µg 0.9
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.045
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.52
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.39
Vitamina B6 mg 0.13
Vitamina C mg 2.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”