Supă de fasole cu carne de porc, la conservă, preparată cu o cantitate egală de apă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.793
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.666
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.558
Colesterol mg 1
Macronutrienți
Apă g 85.35
Aport caloric / Energic total kcal 63
Carbohidraţi (total) g 8.31
Fibre (total) g 2.9
Glucide/Zaharuri (total) g 1.47
Lipide / Grăsimi (total) g 2.16
Proteine g 2.88
Minerale
Calciu mg 31
Cupru mg 0.152
Fier mg 0.75
Fosfor mg 48
Magneziu mg 17
Mangan mg 0.245
Potasiu mg 147
Seleniu µg 3.1
Sodiu mg 349
Zinc mg 0.38
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 58
Beta caroten µg 164
Licopen µg 2910
Luteină + zeaxantină µg 4
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 13.1
Retinol µg 1
Vitamina A, IU IU 324
Vitamina A, RAE µg 17
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.032
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.43
Vitamina B12 µg 0.01
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.012
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.206
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.034
Vitamina B6 mg 0.015
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.2
Vitamina C mg 0.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 12

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”