Supă de fasole şi şuncă, la conservă, cu cantitate redusă de sodiu

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.415
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.269
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.252
Colesterol mg 2
Macronutrienți
Apă g 79.91
Aport caloric / Energic total kcal 74
Carbohidraţi (total) g 13.66
Fibre (total) g 4
Glucide/Zaharuri (total) g 3.17
Lipide / Grăsimi (total) g 1.03
Proteine g 4.19
Minerale
Calciu mg 38
Cupru mg 0.082
Fier mg 1.02
Fosfor mg 13
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.228
Potasiu mg 158
Seleniu µg 4.3
Sodiu mg 187
Zinc mg 0.53
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 145
Beta caroten µg 349
Licopen µg 915
Luteină + zeaxantină µg 36
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 18
Vitamina A, IU IU 702
Vitamina A, RAE µg 35
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.056
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.39
Vitamina B12 µg 0.03
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.029
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.324
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.128
Vitamina B6 mg 0.046
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 5.1
Vitamina C mg 1.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 29

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”