Supă de legume, condensată, conţinut scăzut de sodiu, preparată cu apă în volum egal

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.102
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.202
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.074
Macronutrienți
Apă g 91.35
Aport caloric / Energic total kcal 33
Carbohidraţi (total) g 6.06
Fibre (total) g 1.1
Glucide/Zaharuri (total) g 2.15
Lipide / Grăsimi (total) g 0.45
Proteine g 1.1
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.121
Fier mg 0.33
Fosfor mg 23
Magneziu mg 13
Mangan mg 0.125
Potasiu mg 217
Seleniu µg 2
Sodiu mg 194
Zinc mg 0.2
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 157
Beta caroten µg 437
Beta Cryptoxanthina µg 1
Licopen µg 6924
Luteină + zeaxantină µg 23
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 4.5
Vitamina A, IU IU 860
Vitamina A, RAE µg 43
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.055
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.72
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.046
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.77
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.173
Vitamina B6 mg 0.084
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.1
Vitamina C mg 0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”