Supă de legume, la conservă, cu conţinut scăzut de sodiu, condensată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.203
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.403
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.147
Macronutrienți
Apă g 82.79
Aport caloric / Energic total kcal 65
Carbohidraţi (total) g 12.11
Fibre (total) g 2.1
Glucide/Zaharuri (total) g 4.31
Lipide / Grăsimi (total) g 0.9
Proteine g 2.2
Minerale
Calciu mg 20
Cupru mg 0.232
Fier mg 0.66
Fosfor mg 45
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.25
Potasiu mg 433
Seleniu µg 4
Sodiu mg 385
Zinc mg 0.4
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 314
Beta caroten µg 875
Beta Cryptoxanthina µg 2
Licopen µg 13848
Luteină + zeaxantină µg 45
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 9
Vitamina A, IU IU 1721
Vitamina A, RAE µg 86
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.109
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.43
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.092
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.54
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.346
Vitamina B6 mg 0.167
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 4.2
Vitamina C mg 0.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 13

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”