Supă de mazăre şi şuncă, la conservă, cu cantitate redusă de sodiu, preparate cu apă sau gata preparat

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 0.5
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.282
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.135
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.294
Colesterol mg 3
Macronutrienți
Apă g 82.8
Aport caloric / Energic total kcal 68
Carbohidraţi (total) g 11.4
Fibre (total) g 1.9
Glucide/Zaharuri (total) g 1.57
Lipide / Grăsimi (total) g 0.7
Proteine g 4
Minerale
Calciu mg 16
Cupru mg 0.1
Fier mg 0.7
Fosfor mg 54
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.198
Potasiu mg 204
Seleniu µg 0.3
Sodiu mg 196
Zinc mg 0.49
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 90
Beta caroten µg 201
Beta Cryptoxanthina µg 5
Luteină + zeaxantină µg 18
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 22.3
Vitamina A, IU IU 415
Vitamina A, RAE µg 21
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.083
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.06
Vitamina B12 µg 0.03
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.038
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.695
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.25
Vitamina B6 mg 0.048
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.6
Vitamina C mg 1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 29

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”