Supă de roşii bisque, la conservă, preparată cu o cantitate egală de apă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.08
Acid glutamic g 0.315
Alanină g 0.026
Arginină g 0.027
Histidină g 0.018
Cistină g 0.01
Valină g 0.035
Prolină g 0.056
Serină g 0.036
Fenilalanină g 0.031
Glicină g 0.021
Triptofan g 0.009
Treonină g 0.027
Izoleucină g 0.031
Leucină g 0.051
Lizină g 0.036
Metionină g 0.012
Tirozină g 0.024
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.28
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.45
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.22
Colesterol mg 2
Macronutrienți
Apă g 87.17
Aport caloric / Energic total kcal 50
Carbohidraţi (total) g 9.6
Fibre (total) g 0.2
Lipide / Grăsimi (total) g 1.02
Proteine g 0.92
Minerale
Calciu mg 16
Cupru mg 0.052
Fier mg 0.33
Fosfor mg 24
Magneziu mg 4
Mangan mg 0.104
Potasiu mg 169
Sodiu mg 424
Zinc mg 0.24
Vitamine
Retinol µg 4
Vitamina A, IU IU 292
Vitamina A, RAE µg 18
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.027
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.029
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.465
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.05
Vitamina B6 mg 0.036
Vitamina C mg 2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”