Supă, fasole cu carne de porc, la conservă, condensată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.658
Acid glutamic g 1.083
Alanină g 0.293
Arginină g 0.308
Histidină g 0.153
Cistină g 0.065
Valină g 0.323
Prolină g 0.265
Serină g 0.29
Fenilalanină g 0.328
Glicină g 0.284
Triptofan g 0.062
Treonină g 0.243
Izoleucină g 0.287
Leucină g 0.484
Lizină g 0.4
Metionină g 0.074
Tirozină g 0.176
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.62
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.36
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.14
Colesterol mg 2
Macronutrienți
Apă g 70.17
Aport caloric / Energic total kcal 129
Carbohidraţi (total) g 16.97
Fibre (total) g 5.9
Glucide/Zaharuri (total) g 3
Lipide / Grăsimi (total) g 4.42
Proteine g 5.88
Minerale
Calciu mg 60
Cupru mg 0.3
Fier mg 1.53
Fosfor mg 98
Magneziu mg 33
Mangan mg 0.5
Potasiu mg 375
Seleniu µg 6.4
Sodiu mg 672
Zinc mg 0.77
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 118
Beta caroten µg 336
Licopen µg 5946
Luteină + zeaxantină µg 9
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 26.7
Retinol µg 1
Vitamina A, IU IU 662
Vitamina A, RAE µg 34
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.065
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.87
Vitamina B12 µg 0.03
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.025
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.421
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.07
Vitamina B6 mg 0.031
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.4
Vitamina C mg 1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 24

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”