Supă, fasole neagră, la conservă, condensată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.48
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.41
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.34
Macronutrienți
Apă g 75.33
Aport caloric / Energic total kcal 91
Carbohidraţi (total) g 15.42
Fibre (total) g 6.8
Glucide/Zaharuri (total) g 2.49
Lipide / Grăsimi (total) g 1.32
Proteine g 4.83
Minerale
Calciu mg 35
Cupru mg 0.3
Fier mg 1.5
Fosfor mg 75
Magneziu mg 33
Mangan mg 0.5
Potasiu mg 250
Sodiu mg 970
Zinc mg 1.1
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 80
Beta caroten µg 219
Beta Cryptoxanthina µg 12
Licopen µg 463
Luteină + zeaxantină µg 36
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 15.5
Vitamina A, IU IU 445
Vitamina A, RAE µg 22
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.042
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.36
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.039
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.41
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.16
Vitamina B6 mg 0.07
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.8
Vitamina C mg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 66

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”