Supă minestrone, la conservă, condensată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.299
Acid glutamic g 0.996
Alanină g 0.202
Arginină g 0.161
Histidină g 0.06
Cistină g 0.027
Valină g 0.146
Prolină g 0.265
Serină g 0.118
Fenilalanină g 0.125
Glicină g 0.32
Triptofan g 0.025
Treonină g 0.085
Izoleucină g 0.106
Leucină g 0.192
Lizină g 0.149
Metionină g 0.036
Tirozină g 0.069
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.56
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.91
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.44
Colesterol mg 1
Macronutrienți
Apă g 82.95
Aport caloric / Energic total kcal 68
Carbohidraţi (total) g 9.17
Fibre (total) g 0.8
Glucide/Zaharuri (total) g 1.5
Lipide / Grăsimi (total) g 2.05
Proteine g 3.48
Minerale
Calciu mg 28
Cupru mg 0.1
Fier mg 0.75
Fosfor mg 46
Magneziu mg 6
Mangan mg 0.3
Potasiu mg 255
Seleniu µg 2.8
Sodiu mg 516
Zinc mg 0.6
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 210
Beta caroten µg 920
Licopen µg 1480
Luteină + zeaxantină µg 150
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 8.9
Vitamina A, IU IU 1708
Vitamina A, RAE µg 85
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.044
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.46
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.036
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.77
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.28
Vitamina B6 mg 0.08
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 7.8
Vitamina C mg 0.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 40

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”