Tăiţei cu ou şi spanac, uscaţi

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.78
Acid glutamic g 4.476
Alanină g 0.517
Arginină g 0.623
Histidină g 0.308
Cistină g 0.386
Valină g 0.706
Prolină g 1.37
Serină g 0.749
Fenilalanină g 0.727
Glicină g 0.479
Triptofan g 0.194
Treonină g 0.457
Izoleucină g 0.633
Leucină g 1.055
Lizină g 0.436
Metionină g 0.27
Tirozină g 0.431
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.43
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.012
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.047
Colesterol mg 95
Macronutrienți
Apă g 8.72
Aport caloric / Energic total kcal 382
Carbohidraţi (total) g 70.32
Fibre (total) g 6.8
Lipide / Grăsimi (total) g 4.55
Proteine g 14.61
Minerale
Calciu mg 56
Cupru mg 0.257
Fier mg 4.2
Fosfor mg 193
Magneziu mg 82
Mangan mg 1.02
Potasiu mg 355
Sodiu mg 72
Zinc mg 1.83
Vitamine
Vitamina A, IU IU 315
Vitamina B1 - Tiamină mg 1.091
Vitamina B12 µg 0.4
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.477
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.575
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.899
Vitamina B6 mg 0.412
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 354

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”