Tăiţei de orez, fierţi

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.165
Acid glutamic g 0.329
Alanină g 0.1
Arginină g 0.155
Histidină g 0.045
Cistină g 0.032
Valină g 0.104
Prolină g 0.083
Serină g 0.093
Fenilalanină g 0.095
Glicină g 0.08
Triptofan g 0.022
Treonină g 0.063
Izoleucină g 0.073
Leucină g 0.147
Lizină g 0.062
Metionină g 0.043
Tirozină g 0.094
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.026
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.023
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.023
Macronutrienți
Apă g 73.82
Aport caloric / Energic total kcal 108
Carbohidraţi (total) g 24.01
Fibre (total) g 1
Glucide/Zaharuri (total) g 0.03
Lipide / Grăsimi (total) g 0.2
Proteine g 1.79
Minerale
Calciu mg 4
Cupru mg 0.038
Fier mg 0.14
Fosfor mg 20
Magneziu mg 3
Mangan mg 0.114
Potasiu mg 4
Seleniu µg 4.5
Sodiu mg 19
Zinc mg 0.25
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 1.6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.018
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.03
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.004
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.072
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.011
Vitamina B6 mg 0.006
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”