Tăiţei de orez, uscat

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.549
Acid glutamic g 1.098
Alanină g 0.332
Arginină g 0.516
Histidină g 0.149
Cistină g 0.107
Valină g 0.348
Prolină g 0.278
Serină g 0.31
Fenilalanină g 0.317
Glicină g 0.267
Triptofan g 0.072
Treonină g 0.21
Izoleucină g 0.244
Leucină g 0.488
Lizină g 0.207
Metionină g 0.144
Tirozină g 0.314
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.175
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.15
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.153
Macronutrienți
Apă g 11.91
Aport caloric / Energic total kcal 364
Carbohidraţi (total) g 80.18
Fibre (total) g 1.6
Glucide/Zaharuri (total) g 0.12
Lipide / Grăsimi (total) g 0.56
Proteine g 5.95
Minerale
Calciu mg 18
Cupru mg 0.078
Fier mg 0.7
Fosfor mg 153
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.498
Potasiu mg 30
Seleniu µg 15.1
Sodiu mg 182
Zinc mg 0.74
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 5.5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.031
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.11
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.017
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.221
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.051
Vitamina B6 mg 0.015
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”