Tărâţe de ovăz, gătite

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.27
Acid glutamic g 0.642
Alanină g 0.149
Arginină g 0.219
Histidină g 0.07
Cistină g 0.099
Valină g 0.165
Prolină g 0.168
Serină g 0.152
Fenilalanină g 0.155
Glicină g 0.162
Triptofan g 0.057
Treonină g 0.086
Izoleucină g 0.114
Leucină g 0.235
Lizină g 0.13
Metionină g 0.057
Tirozină g 0.114
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.291
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.339
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.163
Macronutrienți
Apă g 84
Aport caloric / Energic total kcal 40
Carbohidraţi (total) g 11.44
Fibre (total) g 2.6
Lipide / Grăsimi (total) g 0.86
Proteine g 3.21
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.066
Fier mg 0.88
Fosfor mg 119
Magneziu mg 40
Mangan mg 0.964
Potasiu mg 92
Seleniu µg 7.7
Sodiu mg 1
Zinc mg 0.53
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.16
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.034
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.144
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.217
Vitamina B6 mg 0.025
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”