Tartă cremă de banane, preparată din mix care nu necesită coacere

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată (1/8 dintr-o tartă de 23 cm diametru) 92
1 bucată (1/6 dintr-o tartă de 20 cm diametru) 123
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.265
Acid glutamic g 0.792
Alanină g 0.125
Arginină g 0.156
Histidină g 0.084
Cistină g 0.05
Valină g 0.181
Prolină g 0.301
Serină g 0.178
Fenilalanină g 0.161
Glicină g 0.104
Triptofan g 0.046
Treonină g 0.137
Izoleucină g 0.168
Leucină g 0.285
Lizină g 0.202
Metionină g 0.066
Tirozină g 0.132
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.559
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.764
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.904
Colesterol mg 29
Macronutrienți
Apă g 50.9
Aport caloric / Energic total kcal 251
Carbohidraţi (total) g 31.6
Fibre (total) g 0.6
Lipide / Grăsimi (total) g 12.9
Proteine g 3.4
Minerale
Calciu mg 73
Cupru mg 0.043
Fier mg 0.46
Fosfor mg 167
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.107
Potasiu mg 113
Seleniu µg 4.9
Sodiu mg 290
Zinc mg 0.33
Vitamine
Retinol µg 90
Vitamina A, IU IU 408
Vitamina A, RAE µg 95
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.102
Vitamina B12 µg 0.21
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.146
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.709
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.259
Vitamina B6 mg 0.035
Vitamina C mg 0.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 31

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”