Tartă cu afine, din comerţ

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată (1/8 dintr-o tartă de 23 cm diametru) 125
1 bucată (1/6 dintr-o tartă de 20 cm diametru) 117
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.082
Acid glutamic g 0.58
Alanină g 0.057
Arginină g 0.072
Histidină g 0.037
Cistină g 0.039
Valină g 0.08
Prolină g 0.195
Serină g 0.094
Fenilalanină g 0.086
Glicină g 0.063
Triptofan g 0.025
Treonină g 0.051
Izoleucină g 0.069
Leucină g 0.125
Lizină g 0.062
Metionină g 0.031
Tirozină g 0.051
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.244
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.524
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.679
Macronutrienți
Apă g 52.5
Aport caloric / Energic total kcal 232
Carbohidraţi (total) g 34.9
Fibre (total) g 1
Glucide/Zaharuri (total) g 9.89
Lipide / Grăsimi (total) g 10
Proteine g 1.8
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.046
Fier mg 0.3
Fosfor mg 23
Magneziu mg 5
Mangan mg 0.176
Potasiu mg 50
Seleniu µg 1.4
Sodiu mg 287
Zinc mg 0.16
Fitonutrienți
Beta caroten µg 39
Luteină + zeaxantină µg 15
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 7.2
Retinol µg 41
Vitamina A, IU IU 140
Vitamina A, RAE µg 44
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.01
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.04
Vitamina B12 µg 0.01
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.03
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.3
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.136
Vitamina B6 mg 0.037
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 10.5
Vitamina C mg 2.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 43

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”