Tofu nepreparat, obişnuit, cu sulfat de calciu

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.893
Acid glutamic g 1.397
Alanină g 0.331
Arginină g 0.538
Histidină g 0.235
Cistină g 0.112
Valină g 0.408
Prolină g 0.436
Serină g 0.381
Fenilalanină g 0.393
Glicină g 0.316
Triptofan g 0.126
Treonină g 0.33
Izoleucină g 0.4
Leucină g 0.614
Lizină g 0.532
Metionină g 0.103
Tirozină g 0.27
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.056
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.699
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.691
Macronutrienți
Apă g 84.55
Aport caloric / Energic total kcal 76
Carbohidraţi (total) g 1.88
Fibre (total) g 0.3
Lipide / Grăsimi (total) g 4.78
Proteine g 8.08
Minerale
Calciu mg 350
Cupru mg 0.193
Fier mg 5.36
Fosfor mg 97
Magneziu mg 30
Mangan mg 0.605
Potasiu mg 121
Seleniu µg 8.9
Sodiu mg 7
Zinc mg 0.8
Vitamine
Vitamina A, IU IU 85
Vitamina A, RAE µg 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.081
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.052
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.195
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.068
Vitamina B6 mg 0.047
Vitamina C mg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 15

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”