Tofu prajit, preparate cu sulfat de calciu

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 13
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.899
Acid glutamic g 2.97
Alanină g 0.704
Arginină g 1.143
Histidină g 0.499
Cistină g 0.238
Valină g 0.867
Prolină g 0.927
Serină g 0.809
Fenilalanină g 0.837
Glicină g 0.671
Triptofan g 0.268
Treonină g 0.701
Izoleucină g 0.852
Leucină g 1.306
Lizină g 1.131
Metionină g 0.22
Tirozină g 0.575
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.456
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 11.39
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.918
Macronutrienți
Apă g 50.52
Aport caloric / Energic total kcal 271
Carbohidraţi (total) g 10.5
Fibre (total) g 3.9
Lipide / Grăsimi (total) g 20.18
Proteine g 17.19
Minerale
Calciu mg 961
Cupru mg 0.398
Fier mg 4.87
Fosfor mg 287
Magneziu mg 95
Mangan mg 1.495
Potasiu mg 146
Seleniu µg 28.5
Sodiu mg 16
Zinc mg 1.99
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.17
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.05
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.1
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.14
Vitamina B6 mg 0.099
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 27

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”