Tofu, sărat şi fermentat (Fuyu)

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.9
Acid glutamic g 1.408
Alanină g 0.334
Arginină g 0.542
Histidină g 0.237
Cistină g 0.113
Valină g 0.411
Prolină g 0.44
Serină g 0.384
Fenilalanină g 0.397
Glicină g 0.318
Triptofan g 0.127
Treonină g 0.332
Izoleucină g 0.404
Leucină g 0.619
Lizină g 0.537
Metionină g 0.104
Tirozină g 0.273
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.767
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.516
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.157
Macronutrienți
Apă g 70.01
Aport caloric / Energic total kcal 116
Carbohidraţi (total) g 5.15
Lipide / Grăsimi (total) g 8
Proteine g 8.15
Minerale
Calciu mg 46
Cupru mg 0.376
Fier mg 1.98
Fosfor mg 73
Magneziu mg 52
Mangan mg 1.174
Potasiu mg 75
Seleniu µg 17.3
Sodiu mg 2873
Zinc mg 1.56
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.157
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.101
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.379
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.132
Vitamina B6 mg 0.091
Vitamina C mg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 29

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”