Topping pentru desert, praf

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.347
Acid glutamic g 1.113
Alanină g 0.153
Arginină g 0.194
Histidină g 0.145
Cistină g 0.021
Valină g 0.351
Prolină g 0.552
Serină g 0.301
Fenilalanină g 0.263
Glicină g 0.098
Triptofan g 0.068
Treonină g 0.207
Izoleucină g 0.301
Leucină g 0.484
Lizină g 0.394
Metionină g 0.149
Tirozină g 0.28
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.6
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.447
Acizi graşi saturaţi (total) g 36.723
Macronutrienți
Apă g 1.47
Aport caloric / Energic total kcal 577
Carbohidraţi (total) g 52.54
Glucide/Zaharuri (total) g 52.54
Lipide / Grăsimi (total) g 39.92
Proteine g 4.9
Minerale
Calciu mg 17
Cupru mg 0.118
Fier mg 0.03
Fosfor mg 74
Magneziu mg 7
Mangan mg 0.225
Potasiu mg 166
Seleniu µg 0.6
Sodiu mg 122
Zinc mg 0.08
Fitonutrienți
Fitosteroli mg 36
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 0.1
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.52
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 9.9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”