Topping pentru desert, semi- solid, congelat

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 4
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.088
Acid glutamic g 0.284
Alanină g 0.039
Arginină g 0.049
Histidină g 0.037
Cistină g 0.005
Valină g 0.089
Prolină g 0.141
Serină g 0.077
Fenilalanină g 0.067
Glicină g 0.025
Triptofan g 0.017
Treonină g 0.053
Izoleucină g 0.077
Leucină g 0.123
Lizină g 0.101
Metionină g 0.038
Tirozină g 0.072
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.616
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.523
Acizi graşi saturaţi (total) g 21.783
Macronutrienți
Apă g 50.21
Aport caloric / Energic total kcal 318
Carbohidraţi (total) g 23.05
Glucide/Zaharuri (total) g 23.05
Lipide / Grăsimi (total) g 25.31
Proteine g 1.25
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.03
Fier mg 0.12
Fosfor mg 8
Magneziu mg 2
Mangan mg 0.058
Potasiu mg 18
Seleniu µg 2.1
Sodiu mg 25
Zinc mg 0.03
Fitonutrienți
Beta caroten µg 86
Fitosteroli mg 23
Vitamine
Vitamina A, IU IU 143
Vitamina A, RAE µg 7
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.96
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 6.3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”