Tort marmorat, mix pentru prăjituri, pudră, tip Budincă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 pachet 517
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.201
Acid glutamic g 0.909
Alanină g 0.118
Arginină g 0.147
Histidină g 0.065
Cistină g 0.062
Valină g 0.164
Prolină g 0.298
Serină g 0.166
Fenilalanină g 0.158
Glicină g 0.125
Triptofan g 0.049
Treonină g 0.105
Izoleucină g 0.127
Leucină g 0.22
Lizină g 0.133
Metionină g 0.049
Tirozină g 0.105
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.75
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.779
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.45
Macronutrienți
Apă g 3.1
Aport caloric / Energic total kcal 416
Carbohidraţi (total) g 79.3
Fibre (total) g 2.9
Glucide/Zaharuri (total) g 57.59
Lipide / Grăsimi (total) g 11.7
Proteine g 3.4
Minerale
Calciu mg 76
Cupru mg 0.135
Fier mg 1.62
Fosfor mg 275
Magneziu mg 18
Mangan mg 0.139
Potasiu mg 123
Seleniu µg 2.6
Sodiu mg 656
Zinc mg 0.35
Others
Cofeină mg 7
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 4
Teobromină mg 240
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 3.3
Retinol µg 1
Vitamina A, IU IU 2
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.181
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.85
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.13
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.546
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.096
Vitamina B6 mg 0.025
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 55

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”