- Sos cremos, făcut cu smântănă şi/sau lapte bătut şi ulei, cu conţinut redus de calorii, fără colesterol
- Sos cremos, făcut cu smântănă şi/sau lapte bătut şi ulei, cu conţinut redus de calorii, fără grăsimi
- Sos de salată Caesar, obişnuit
- Sos de salată Coleslaw
- Sos de salată cu brânză albastră sau Roquefort, cu puţine calorii
- Sos de salată cu brânză albastră sau Roquefort, fără grăsimi
- Sos de salată cu înlocuitor de maioneză, fără grăsimi
- Sos de salată cu maioneză şi înlocuitor de maioneză, cu puţine calorii
- Sos de salată cu piper, din comerţ
- Sos de salată dulce-acrişor
- Sos de salată italian, cu conţinut redus de calorii
- Sos de salată tip ranch, cu conţinut redus de grăsime
- Sos de salată tip ranch, din comerţ
- Sos de salată tip ranch, fără grăsimi
- Sos de salată, cu miere şi muştar
- Sos de salată, sos de seminţe de susan
- Sos franţuzesc pentru salată, cu conţinut redus de calorii
- Sos pentru salată Coleslaw, cu conţinut redus de grăsime
- Sos pentru salată cu brânză albastră sau Roquefort, light
- Ulei de arahide
- Ulei de arahide, pentru salată sau gătit
- Ulei de avocado
- Ulei de babassu
- Ulei de canola
- Ulei de cofetărie, de nucă de cocos şi sâmburi de palmier (hidrogenat)
- Ulei de floarea soarelui cu conţinut oleic ridicat (peste 70%)
- Ulei de floarea soarelui, în salată sau gătit, linoleic (peste 70 %)
- Ulei de floarea soarelui, în salată sau gătit, oleic
- Ulei de floarea-soarelui, linoleic (aprox. 65 %)
- Ulei de floarea-soarelui, linoleic (parţial hidrogenat)
- Ulei de gătit, hidrogenat, pe bază de soia, palmier şi seminţe de bumbac
- Ulei de lecitină de soia
- Ulei de mac
- Ulei de măsline, în salată sau gătit
- Ulei de migdale
- Ulei de muştar
- Ulei de nucă de cocos
- Ulei de nucă de shea
- Ulei de nuci
- Ulei de ovăz
- Ulei de palmier
- Ulei de palmier (hidrogenat) pentru prăjit
- Ulei de peşte, din ficat de cod
- Ulei de peşte, din hering
- Ulei de peşte, din menhaden
- Ulei de peşte, din menhaden, hidrogenat
- Ulei de peşte, din sardine
- Ulei de peşte, din somon
- Ulei de porumb
- Ulei de porumb şi rapiţă
- Ulei de porumb, de arahide şi de măsline
- Ulei de sâmburi de caise
- Ulei de seminţe de bumbac, în salată sau gătit
- Ulei de seminţe de tomate
- Ulei de soia (hidrogenat) şi de seminţe de bumbac, pentru frăgezirea aluatului de pâine
- Ulei de soia (hidrogenat) şi de seminţe de bumbac, pentru torturi şi prăjiuri
- Ulei de soia şi seminţe de bumbac, în salată sau gătit (parţial hidrogenat)
- Ulei de soia, hidrogenat, linoleic (mai puţin de 1 %)
- Ulei de soia, pentru salată sau gătit
- Ulei de soia, pentru salată sau gatit (parţial hidrogenat)
- Ulei din germeni de grâu
- Ulei din seminţe de ceai
- Ulei din seminţe de in, cu seminţe de in adăugate
- Ulei din seminţe de in, presat la rece
- Ulei din seminţe de struguri
- Ulei din tărâţe de orez
- Ulei hidrogenat de palmier şi soia, de uz casnic
- Ulei industrial de canola (parţial hidrogenat), pentru prăjit în baie de grăsime
- Ulei industrial de canola cu agent antispumant, folosit la salate, pentru wok şi prăjiri uşoare
- Ulei industrial de canola, cu conţinut oleic ridicat
- Ulei industrial de canola, folosit la salate, pentru wok şi prăjiri uşoare
- Ulei industrial de floarea-soarelui
- Ulei industrial de nucă de cocos (hidrogenat), folosit ca înlocuior de frişcă la topping-uri şi cafea
- Ulei industrial de nucă de cocos, folosit ca bază pentru învelişul îngheţatelor
- Ulei industrial de palmier şi seminţe de palmier, folosit pentru umpluturi (nehidrogenat)
- Ulei industrial de seminţe de bumbac, hidrogenat
- Ulei industrial de seminţe de palmier (hidrogenat), folosit ca înlocuitor pentru unt
- Ulei industrial de seminţe de palmier (hidrogenat), folosit ca topping pentru a da gust de frişcă produselor nelactate
- Ulei industrial de seminţe de palmier (hidrogenat), folosit la dulciuri şi în patiserie
- Ulei industrial de seminţe de palmier, folosit ca înlocuitor pentru untul de cacao
- Ulei industrial de soia (parţial hidrogenat) pentru prăjit
- Ulei industrial de soia (parţial hidrogenat) şi seminţe de bumbac
- Ulei industrial de soia (partial hidrogenat), folosit la popcorn şi aromatizarea legumelor
- Ulei industrial de soia (parţial hidrogenat), pentru a da gust de unt produselor nelactate
- Ulei industrial de soia (parţial hidrogenat), universal
- Ulei industrial de soia, hidrogenat
- Ulei industrial de soia, rafinat, pentru wok şi prăjiri uşoare
- Ulei industrial de soia, slab linolenic
- Ulei industrial de soia, ultra slab linolenic
- Ulei industrial din nucă de cocos, folosit la aromatizarea dulciurilor, prin pulverizare, tip spray
- Ulei industrial din seminţe de palmier (hidrogenat), pentru umpluturi
- Ulei industrial din soia şi palmier (parţial hidrogenat), folosit în spcial la glazuri şi umpluturi
- Ulei pentru toate utilizările, din soia şi de palmier (hidrogenat)
- Ulei tip spray, de gatit
- Ulei vegetal cu conţinut scăzut de grăsimi saturate, produs USDA Commodity Food
- Ulei vegetal de canola, non-trans, conţinut oleic ridicat (70 %)
- Ulei vegetal de soia, rafinat, produs USDA Commodity Food
- Ulei vegetal din cupu assu
- Ulei vegetal, de sâmburi de palmier
- Ulei, floarea-soarelui, linoleic (mai puţin de 60 %)