Unt de arahide, textură cremoasă, cu sare

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
2 lingură 32
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.999
Acid glutamic g 5.001
Alanină g 0.899
Arginină g 2.719
Histidină g 0.547
Cistină g 0.225
Betaină mg 0.8
Valină g 0.768
Prolină g 1.383
Serină g 1.455
Fenilalanină g 1.18
Glicină g 1.411
Triptofan g 0.227
Treonină g 0.515
Izoleucină g 0.605
Leucină g 1.518
Lizină g 0.669
Metionină g 0.261
Tirozină g 0.814
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 24.216
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 14.161
Acizi graşi saturaţi (total) g 10.51
Macronutrienți
Amidon g 4.79
Apă g 1.81
Aport caloric / Energic total kcal 588
Carbohidraţi (total) g 19.56
Fibre (total) g 6
Glucide/Zaharuri (total) g 9.22
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.54
Zaharoză (inclusă în glucide) g 8.68
Lipide / Grăsimi (total) g 50.39
Proteine g 25.09
Minerale
Calciu mg 43
Cupru mg 0.473
Fier mg 1.87
Fluor µg 3.1
Fosfor mg 358
Magneziu mg 154
Mangan mg 1.466
Potasiu mg 649
Seleniu µg 5.6
Sodiu mg 459
Zinc mg 2.91
Fitonutrienți
Fitosteroli mg 102
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 63
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.073
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 8.99
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.105
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 13.403
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.06
Vitamina B6 mg 0.543
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 74

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”