Unt de arahide, textură granulată, cu sare

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
2 lingură 32
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.012
Acid glutamic g 5.023
Alanină g 0.903
Arginină g 2.731
Histidină g 0.55
Cistină g 0.226
Betaină mg 1
Valină g 0.772
Prolină g 1.389
Serină g 1.461
Fenilalanină g 1.185
Glicină g 1.417
Triptofan g 0.228
Treonină g 0.518
Izoleucină g 0.608
Leucină g 1.525
Lizină g 0.671
Metionină g 0.262
Tirozină g 0.818
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 23.123
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 13.932
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.607
Macronutrienți
Amidon g 4.93
Apă g 1.14
Aport caloric / Energic total kcal 589
Carbohidraţi (total) g 21.57
Fibre (total) g 8
Glucide/Zaharuri (total) g 8.41
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 4.22
Zaharoză (inclusă în glucide) g 4.19
Lipide / Grăsimi (total) g 49.94
Proteine g 24.06
Minerale
Calciu mg 45
Cupru mg 0.578
Fier mg 1.9
Fluor µg 3.1
Fosfor mg 319
Magneziu mg 160
Mangan mg 1.8
Potasiu mg 745
Seleniu µg 8.2
Sodiu mg 486
Zinc mg 2.79
Fitonutrienți
Beta-sitosterol mg 77
Campesterol mg 15
Fitosteroli mg 102
Stigmasterol mg 11
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 61.3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.106
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 6.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.111
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 13.696
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.118
Vitamina B6 mg 0.418
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 92

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”