v
- Vafe din grau integral, cu conţinut redus de grăsimi, congelate
- Valeriană, salată
- Varză
- Varza acră murata, conservă, cu conţinut scăzut de sodiu
- Varză acră, conservată
- Varză chinezească ( Pak-Choi ), gătită, fiartă, scursă de apă, cu sare
- Varză chinezească ( PE-Tsai ), gătită, fiartă, scursă de apă, cu sare
- Varză chinezească (Napa) fiartă
- Varză chinezească (Pak-Choi)
- Varză chinezească (Pak-Choi), fiartă, scursă de apă, fără sare
- Varză chinezească (Pe-Tsai)
- Varză chinezească (Pe-Tsai), fiartă, scursă de apă, fără sare
- Varză chinezească, proaspătă sau murata
- Varză Collard, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sare
- Varză Collards (şi alte frunze de plante din familia brassica)
- Varză Collards (şi alte frunze de plante din familia brassica), congelată, tocată, fiartă, scursă de apă, fără sare
- Varză Collards (şi alte frunze de plante din familia brassica), congelată, tocată, negătită
- Varză Collards (şi alte frunze de plante din familia brassica), fiartă, scursă de apă, fără sare
- Varză Collards, congelat, tocat, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sare
- Varză comună, depozitată, nepreparată
- Varză comună, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sare
- Varză comună, proaspat recoltată, nepreparată
- Varză creaţă
- Varză creaţă, fiartă, scursă de apă, fără sare
- Varză de Bruxelles
- Varză de Bruxelles, congelată, fiartă, scursă de apă, fără sare
- Varză de Bruxelles, congelată, gătită, fiert, scursă de apă, cu sare
- Varză de Bruxelles, congelată, negătită
- Varză de Bruxelles, fiartă, scursă de apă, fără sare
- Varză de Bruxelles, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sare
- Varză roşie
- Varză roşie, fiartă, scursă de apă, fără sare
- Varză roşie, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sare
- Varză Savoy, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sare
- Varză, gătită, fiartă, scursă, fără sare
- Vin fără alcool
- Vinete
- Vinete murate
- Vinete, fierte, scurse de apă, fără sare
- Vinete, gătite, fierte, scurse de apă, cu sare
- Vită, fleică, carne carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Vită, fleică, carne carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Vită, fleică, carne carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Viţel australian, coadă, înainte, cu os în, doar carne slabă separabilă, nepreparată
- Viţel australian, coaste, coaste de friptură, doar carne slabă separabilă, nepreparată
- Viţel australian, gambă (rasol) piciorul din faţă, cu os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparat
- Viţel australian, gambă rasol (cheie) spate, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, friptă
- Viţel australian, gambă rasol (cheie) spate, cu os, doar carne slabă separabilă, nepreparată
- Viţel, carne de lucru (amestec de bucăţi tranşate), doar carne slabă separabilă, nepreparată
- Viţel, carne de lucru (amestec de bucăţi tranşate), doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite
- Viţel, carne de lucru (amestec de bucăţi tranşate), doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparată
- Viţel, carne de lucru (amestec de bucăţi tranşate), grăsimi separabile, carne nepreparată
- Viţel, carne de lucru (amestec de bucăţi tranşate),, doar carne slabă separabilă, carne gătită
- Viţel, carne de lucru (amestec de bucăţi tranşate),, grăsimi separabile, carne gătită
- Viţel, carne tăiată cuburi, pentru tocană (pulpă şi umăr), doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Viţel, carne tăiată cuburi, pentru tocană (pulpă şi umăr), doar carne slabă separabilă, nepreparată
- Viţel, carne tocată, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Viţel, carne tocată, nepreparată
- Viţel, coaste, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă
- Viţel, coaste, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Viţel, coaste, doar carne slabă separabilă, nepreparată
- Viţel, coaste, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Viţel, coaste, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prajite
- Viţel, coaste, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparată
- Viţel, muşchi, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă
- Viţel, muşchi, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Viţel, muşchi, doar carne slabă separabilă, nepreparată
- Viţel, muşchi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Viţel, muşchi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prajite
- Viţel, muşchi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparată
- Viţel, picior cu rasol şi spată, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă
- Viţel, picior cu rasol şi spată, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Viţel, picior cu rasol şi spată, doar carne slabă separabilă, nepreparată
- Viţel, picior cu rasol şi spată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Viţel, picior cu rasol şi spată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prajite
- Viţel, picior cu rasol şi spată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparată
- Viţel, picior cu rasol, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă
- Viţel, picior cu rasol, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Viţel, picior cu rasol, doar carne slabă separabilă, nepreparată
- Viţel, picior cu rasol, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Viţel, picior cu rasol, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prajite
- Viţel, picior cu rasol, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparată
- Viţel, picior cu spată, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă
- Viţel, picior cu spată, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Viţel, picior cu spată, doar carne slabă separabilă, nepreparată
- Viţel, picior cu spată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Viţel, picior cu spată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătite, prajite
- Viţel, picior cu spată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparată
- Viţel, piept întreg, fără os, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Viţel, piept întreg, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Viţel, piept întreg, fara os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparată
- Viţel, piept, zona apropiată de picior, fără os, grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Viţel, piept, zona de carne mai slabă, fără os, grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Viţel, rasol, picioare din faţă şi din spate, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Viţel, rasol, picioare din faţă şi din spate, doar carne slabă separabilă, nepreparată
- Viţel, rasol, picioare din faţă şi din spate, doar carne slabă şi grăsimi separabile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Viţel, rasol, picioare din faţă şi din spate, doar carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparată
- Viţel, spata de la piciorul anterior, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă
- Viţel, spata de la piciorul anterior, doar carne slabă separabilă, gătită, prăjită în minim de ulei, cu pesmet
- Viţel, spata de la piciorul anterior, doar carne slabă separabilă, gătită, prăjită în minim de ulei, fără pesmet