Varză Collard, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.161
Acid glutamic g 0.176
Alanină g 0.09
Arginină g 0.108
Histidină g 0.04
Cistină g 0.022
Betaină mg 0.2
Valină g 0.104
Prolină g 0.09
Serină g 0.067
Fenilalanină g 0.075
Glicină g 0.081
Triptofan g 0.027
Treonină g 0.074
Izoleucină g 0.086
Leucină g 0.13
Lizină g 0.101
Metionină g 0.028
Tirozină g 0.056
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.026
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.173
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.047
Macronutrienți
Apă g 90.18
Aport caloric / Energic total kcal 33
Carbohidraţi (total) g 5.65
Fibre (total) g 4
Lipide / Grăsimi (total) g 0.72
Proteine g 2.71
Minerale
Calciu mg 141
Cupru mg 0.051
Fier mg 1.13
Fosfor mg 32
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.51
Potasiu mg 117
Seleniu µg 0.5
Sodiu mg 252
Zinc mg 0.23
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 68
Beta caroten µg 4513
Beta Cryptoxanthina µg 26
Luteină + zeaxantină µg 6197
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 38.4
Vitamina A, IU IU 7600
Vitamina A, RAE µg 380
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.04
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.88
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.106
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.575
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.218
Vitamina B6 mg 0.128
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 406.6
Vitamina C mg 18.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 16

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”