Varză Collards (şi alte frunze de plante din familia brassica)

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.187
Acid glutamic g 0.204
Alanină g 0.105
Arginină g 0.125
Histidină g 0.047
Cistină g 0.025
Betaină mg 0.4
Valină g 0.12
Prolină g 0.105
Serină g 0.078
Fenilalanină g 0.087
Glicină g 0.094
Triptofan g 0.031
Treonină g 0.086
Izoleucină g 0.1
Leucină g 0.151
Lizină g 0.117
Metionină g 0.033
Tirozină g 0.066
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.03
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.201
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.055
Macronutrienți
Apă g 89.62
Aport caloric / Energic total kcal 32
Carbohidraţi (total) g 5.42
Fibre (total) g 4
Glucide/Zaharuri (total) g 0.46
Lipide / Grăsimi (total) g 0.61
Proteine g 3.02
Minerale
Calciu mg 232
Cupru mg 0.046
Fier mg 0.47
Fosfor mg 25
Magneziu mg 27
Mangan mg 0.658
Potasiu mg 213
Seleniu µg 1.3
Sodiu mg 17
Zinc mg 0.21
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 14
Beta caroten µg 2991
Beta Cryptoxanthina µg 28
Luteină + zeaxantină µg 4323
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 23.2
Vitamina A, IU IU 5019
Vitamina A, RAE µg 251
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.054
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 2.26
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.13
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.742
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.267
Vitamina B6 mg 0.165
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 437.1
Vitamina C mg 35.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 129

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”