Varză de Bruxelles

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 varză 19
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Arginină g 0.203
Histidină g 0.076
Cistină g 0.022
Betaină mg 0.8
Valină g 0.155
Fenilalanină g 0.098
Triptofan g 0.037
Treonină g 0.12
Izoleucină g 0.132
Leucină g 0.152
Lizină g 0.154
Metionină g 0.032
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.023
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.153
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.062
Macronutrienți
Apă g 86
Aport caloric / Energic total kcal 43
Carbohidraţi (total) g 8.95
Fibre (total) g 3.8
Fructoză (inclusă în glucide) g 0.93
Glucide/Zaharuri (total) g 2.2
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.81
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.46
Lipide / Grăsimi (total) g 0.3
Proteine g 3.38
Minerale
Calciu mg 42
Cupru mg 0.07
Fier mg 1.4
Fosfor mg 69
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.337
Potasiu mg 389
Seleniu µg 1.6
Sodiu mg 25
Zinc mg 0.42
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 6
Beta caroten µg 450
Fitosteroli mg 24
Luteină + zeaxantină µg 1590
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 19.1
Vitamina A, IU IU 754
Vitamina A, RAE µg 38
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.139
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.88
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.09
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.745
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.309
Vitamina B6 mg 0.219
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 177
Vitamina C mg 85
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 61

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”