Varză Savoy, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.177
Acid glutamic g 0.4
Alanină g 0.063
Arginină g 0.102
Histidină g 0.037
Cistină g 0.015
Valină g 0.077
Prolină g 0.353
Serină g 0.105
Fenilalanină g 0.058
Glicină g 0.04
Triptofan g 0.018
Treonină g 0.062
Izoleucină g 0.091
Leucină g 0.093
Lizină g 0.085
Metionină g 0.018
Tirozină g 0.031
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.007
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.043
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.012
Macronutrienți
Apă g 92
Aport caloric / Energic total kcal 24
Carbohidraţi (total) g 5.41
Fibre (total) g 2.8
Lipide / Grăsimi (total) g 0.09
Proteine g 1.8
Minerale
Calciu mg 30
Cupru mg 0.052
Fier mg 0.38
Fosfor mg 33
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.152
Potasiu mg 184
Seleniu µg 0.7
Sodiu mg 260
Zinc mg 0.23
Vitamine
Vitamina A, IU IU 889
Vitamina A, RAE µg 44
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.051
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.02
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.024
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.159
Vitamina B6 mg 0.152
Vitamina C mg 17
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 46

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”