Viţel australian, coadă, înainte, cu os în, doar carne slabă separabilă, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 friptură, de dimensiune medie with bone 235
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.741
Acid glutamic g 3.192
Alanină g 1.2
Arginină g 1.187
Histidină g 0.732
Cistină g 0.228
Valină g 1.115
Prolină g 0.842
Serină g 0.756
Fenilalanină g 0.814
Glicină g 1.037
Hidroxiprolină g 0.102
Triptofan g 0.204
Treonină g 0.881
Izoleucină g 0.993
Leucină g 1.607
Lizină g 1.663
Metionină g 0.471
Tirozină g 0.643
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.943
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.456
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.672
Acizi graşi trans (total) g 0.151
Colesterol mg 65
Macronutrienți
Apă g 74.7
Aport caloric / Energic total kcal 123
Lipide / Grăsimi (total) g 4.65
Proteine g 20.18
Minerale
Calciu mg 16
Fier mg 1
Sodiu mg 112

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”