Viţel australian, gambă rasol (cheie) spate, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, friptă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 friptură, de dimensiune medie with bone 330
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.657
Acid glutamic g 3.039
Alanină g 1.143
Arginină g 1.13
Histidină g 0.697
Cistină g 0.217
Valină g 1.062
Prolină g 0.802
Serină g 0.72
Fenilalanină g 0.775
Glicină g 0.987
Hidroxiprolină g 0.1
Triptofan g 0.194
Treonină g 0.839
Izoleucină g 0.946
Leucină g 1.529
Lizină g 1.583
Metionină g 0.448
Tirozină g 0.612
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.798
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.662
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.951
Acizi graşi trans (total) g 0.318
Colesterol mg 60
Macronutrienți
Apă g 73.25
Aport caloric / Energic total kcal 144
Lipide / Grăsimi (total) g 7.2
Proteine g 19.78
Minerale
Calciu mg 16
Fier mg 2.95
Sodiu mg 95
Vitamine
Retinol µg 2
Vitamina A, IU IU 8
Vitamina A, RAE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”